Παοκ Ολυμπιακοσ 2-0 - legend7histories: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΕΖΟΝ 1985-1986 / Ο ολυμπιακός ήταν πολύ ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο όταν και πήρε προβάδισμα δύο γκολ (21' αγκιμπού καμαρά, 30' μασούρας), ο παοκ καλύτερος .

Μεγάλη είναι η προϊστορία μεταξύ παοκ και ολυμπιακού. Ο παοκ φιλοξενεί στο καμίνι της τούμπας τον μισητό και αιώνιο αντίπαλο ολυμπιακό και με νίκη ουσιαστικά κλειδώνει το πρωτάθλημα! Παρακολουθήστε τη διακύμανση της αναμέτρησης του ολυμπιακού με τον παοκ για την 7η αγωνιστική της super league. Ο ολυμπιακός ήταν ο νικητής στο ντέρμπι του γεώργιος καραϊσκάκης απέναντι στον παοκ. Με γηπεδούχο τον «δικέφαλο» του βορρά, η ομάδα έχει 18 νίκες έναντι 29 νικών των θεσσαλονικιών.

Δείτε λεπτό προς λεπτό το παιχνίδι για την 7η αγωνιστική από το live chat του onsports. legend7histories: ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΟΣ ΣΕΖΟΝ 1988-1989
legend7histories: ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΟΣ ΣΕΖΟΝ 1988-1989 from 3.bp.blogspot.com
Ο ολυμπιακός ήταν πολύ ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο όταν και πήρε προβάδισμα δύο γκολ (21' αγκιμπού καμαρά, 30' μασούρας), ο παοκ καλύτερος . Μεγάλη είναι η προϊστορία μεταξύ παοκ και ολυμπιακού. Με γηπεδούχο τον «δικέφαλο» του βορρά, η ομάδα έχει 18 νίκες έναντι 29 νικών των θεσσαλονικιών. Ο παοκ φιλοξενεί στο καμίνι της τούμπας τον μισητό και αιώνιο αντίπαλο ολυμπιακό και με νίκη ουσιαστικά κλειδώνει το πρωτάθλημα! Δείτε λεπτό προς λεπτό το παιχνίδι για την 7η αγωνιστική από το live chat του onsports. Η πιο μεγάλη ώρα έφτασε! Ο ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στην τούμπα και αιφνιδίασε τον παοκ αφού . Παρακολουθήστε τη διακύμανση της αναμέτρησης του ολυμπιακού με τον παοκ για την 7η αγωνιστική της super league.

Η πιο μεγάλη ώρα έφτασε!

Ο ολυμπιακός ήταν πολύ ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο όταν και πήρε προβάδισμα δύο γκολ (21' αγκιμπού καμαρά, 30' μασούρας), ο παοκ καλύτερος . Με γηπεδούχο τον «δικέφαλο» του βορρά, η ομάδα έχει 18 νίκες έναντι 29 νικών των θεσσαλονικιών. Δείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης του . Ο ολυμπιακός ήταν ο νικητής στο ντέρμπι του γεώργιος καραϊσκάκης απέναντι στον παοκ. Δείτε λεπτό προς λεπτό το παιχνίδι για την 7η αγωνιστική από το live chat του onsports. Μεγάλη είναι η προϊστορία μεταξύ παοκ και ολυμπιακού. Ο παοκ φιλοξενεί στο καμίνι της τούμπας τον μισητό και αιώνιο αντίπαλο ολυμπιακό και με νίκη ουσιαστικά κλειδώνει το πρωτάθλημα! Η πιο μεγάλη ώρα έφτασε! Παρακολουθήστε τη διακύμανση της αναμέτρησης του ολυμπιακού με τον παοκ για την 7η αγωνιστική της super league. Ο ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στην τούμπα και αιφνιδίασε τον παοκ αφού .

Ο ολυμπιακός ήταν ο νικητής στο ντέρμπι του γεώργιος καραϊσκάκης απέναντι στον παοκ. Παρακολουθήστε τη διακύμανση της αναμέτρησης του ολυμπιακού με τον παοκ για την 7η αγωνιστική της super league. Με γηπεδούχο τον «δικέφαλο» του βορρά, η ομάδα έχει 18 νίκες έναντι 29 νικών των θεσσαλονικιών. Μεγάλη είναι η προϊστορία μεταξύ παοκ και ολυμπιακού. Ο ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στην τούμπα και αιφνιδίασε τον παοκ αφού .

Μεγάλη είναι η προϊστορία μεταξύ παοκ και ολυμπιακού. legend7histories: ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΟΣ ΣΕΖΟΝ 1989-1990
legend7histories: ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΟΣ ΣΕΖΟΝ 1989-1990 from 1.bp.blogspot.com
Δείτε λεπτό προς λεπτό το παιχνίδι για την 7η αγωνιστική από το live chat του onsports. Ο ολυμπιακός ήταν πολύ ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο όταν και πήρε προβάδισμα δύο γκολ (21' αγκιμπού καμαρά, 30' μασούρας), ο παοκ καλύτερος . Η πιο μεγάλη ώρα έφτασε! Ο ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στην τούμπα και αιφνιδίασε τον παοκ αφού . Ο παοκ φιλοξενεί στο καμίνι της τούμπας τον μισητό και αιώνιο αντίπαλο ολυμπιακό και με νίκη ουσιαστικά κλειδώνει το πρωτάθλημα! Παρακολουθήστε τη διακύμανση της αναμέτρησης του ολυμπιακού με τον παοκ για την 7η αγωνιστική της super league. Με γηπεδούχο τον «δικέφαλο» του βορρά, η ομάδα έχει 18 νίκες έναντι 29 νικών των θεσσαλονικιών. Δείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης του .

Δείτε λεπτό προς λεπτό το παιχνίδι για την 7η αγωνιστική από το live chat του onsports.

Ο ολυμπιακός ήταν ο νικητής στο ντέρμπι του γεώργιος καραϊσκάκης απέναντι στον παοκ. Παρακολουθήστε τη διακύμανση της αναμέτρησης του ολυμπιακού με τον παοκ για την 7η αγωνιστική της super league. Δείτε λεπτό προς λεπτό το παιχνίδι για την 7η αγωνιστική από το live chat του onsports. Ο ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στην τούμπα και αιφνιδίασε τον παοκ αφού . Ο παοκ φιλοξενεί στο καμίνι της τούμπας τον μισητό και αιώνιο αντίπαλο ολυμπιακό και με νίκη ουσιαστικά κλειδώνει το πρωτάθλημα! Η πιο μεγάλη ώρα έφτασε! Με γηπεδούχο τον «δικέφαλο» του βορρά, η ομάδα έχει 18 νίκες έναντι 29 νικών των θεσσαλονικιών. Δείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης του . Μεγάλη είναι η προϊστορία μεταξύ παοκ και ολυμπιακού. Ο ολυμπιακός ήταν πολύ ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο όταν και πήρε προβάδισμα δύο γκολ (21' αγκιμπού καμαρά, 30' μασούρας), ο παοκ καλύτερος .

Μεγάλη είναι η προϊστορία μεταξύ παοκ και ολυμπιακού. Ο ολυμπιακός ήταν πολύ ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο όταν και πήρε προβάδισμα δύο γκολ (21' αγκιμπού καμαρά, 30' μασούρας), ο παοκ καλύτερος . Δείτε λεπτό προς λεπτό το παιχνίδι για την 7η αγωνιστική από το live chat του onsports. Παρακολουθήστε τη διακύμανση της αναμέτρησης του ολυμπιακού με τον παοκ για την 7η αγωνιστική της super league. Ο παοκ φιλοξενεί στο καμίνι της τούμπας τον μισητό και αιώνιο αντίπαλο ολυμπιακό και με νίκη ουσιαστικά κλειδώνει το πρωτάθλημα!

Δείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης του . legend7histories: ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΟΣ ΣΕΖΟΝ 1988-1989
legend7histories: ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΟΣ ΣΕΖΟΝ 1988-1989 from 3.bp.blogspot.com
Ο ολυμπιακός ήταν πολύ ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο όταν και πήρε προβάδισμα δύο γκολ (21' αγκιμπού καμαρά, 30' μασούρας), ο παοκ καλύτερος . Μεγάλη είναι η προϊστορία μεταξύ παοκ και ολυμπιακού. Ο ολυμπιακός ήταν ο νικητής στο ντέρμπι του γεώργιος καραϊσκάκης απέναντι στον παοκ. Ο ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στην τούμπα και αιφνιδίασε τον παοκ αφού . Η πιο μεγάλη ώρα έφτασε! Παρακολουθήστε τη διακύμανση της αναμέτρησης του ολυμπιακού με τον παοκ για την 7η αγωνιστική της super league. Δείτε λεπτό προς λεπτό το παιχνίδι για την 7η αγωνιστική από το live chat του onsports. Ο παοκ φιλοξενεί στο καμίνι της τούμπας τον μισητό και αιώνιο αντίπαλο ολυμπιακό και με νίκη ουσιαστικά κλειδώνει το πρωτάθλημα!

Δείτε λεπτό προς λεπτό το παιχνίδι για την 7η αγωνιστική από το live chat του onsports.

Μεγάλη είναι η προϊστορία μεταξύ παοκ και ολυμπιακού. Δείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης του . Με γηπεδούχο τον «δικέφαλο» του βορρά, η ομάδα έχει 18 νίκες έναντι 29 νικών των θεσσαλονικιών. Η πιο μεγάλη ώρα έφτασε! Ο ολυμπιακός ήταν πολύ ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο όταν και πήρε προβάδισμα δύο γκολ (21' αγκιμπού καμαρά, 30' μασούρας), ο παοκ καλύτερος . Ο ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στην τούμπα και αιφνιδίασε τον παοκ αφού . Δείτε λεπτό προς λεπτό το παιχνίδι για την 7η αγωνιστική από το live chat του onsports. Ο παοκ φιλοξενεί στο καμίνι της τούμπας τον μισητό και αιώνιο αντίπαλο ολυμπιακό και με νίκη ουσιαστικά κλειδώνει το πρωτάθλημα! Ο ολυμπιακός ήταν ο νικητής στο ντέρμπι του γεώργιος καραϊσκάκης απέναντι στον παοκ. Παρακολουθήστε τη διακύμανση της αναμέτρησης του ολυμπιακού με τον παοκ για την 7η αγωνιστική της super league.

Παοκ Ολυμπιακοσ 2-0 - legend7histories: ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΟΣ ΣΕΖΟΝ 1985-1986 / Ο ολυμπιακός ήταν πολύ ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο όταν και πήρε προβάδισμα δύο γκολ (21' αγκιμπού καμαρά, 30' μασούρας), ο παοκ καλύτερος .. Μεγάλη είναι η προϊστορία μεταξύ παοκ και ολυμπιακού. Ο ολυμπιακός ήταν πολύ ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο όταν και πήρε προβάδισμα δύο γκολ (21' αγκιμπού καμαρά, 30' μασούρας), ο παοκ καλύτερος . Παρακολουθήστε τη διακύμανση της αναμέτρησης του ολυμπιακού με τον παοκ για την 7η αγωνιστική της super league. Δείτε λεπτό προς λεπτό το παιχνίδι για την 7η αγωνιστική από το live chat του onsports. Η πιο μεγάλη ώρα έφτασε!

Με γηπεδούχο τον «δικέφαλο» του βορρά, η ομάδα έχει 18 νίκες έναντι 29 νικών των θεσσαλονικιών παοκ ολυμπιακοσ. Δείτε λεπτό προς λεπτό το παιχνίδι για την 7η αγωνιστική από το live chat του onsports.